Турчинов звинувачує "За єдину Україну!" у грабунку

Четвер, 4 квітня 2002, 12:18
"Я дивлюсь вам в очі й заявляю - ви вкрали мандати", наголосив лідер парламентської фракції "Батьківщина" Олександр Турчинов з трибуни Верховної Ради, звертаючись до представників виборчого блоку "За єдину Україну!". На сьогоднішньому засіданні ВР присутні члени Кабінету Міністрів на чолі з прем`єр-міністром Анатолієм Кінахом.

У своєму виступі Турчинов підкреслив, що впродовж 4 років Україна утвердилась як незалежна держава, однак, як і раніше, нею керує купка олігархів, яка штовхає її у безодню хаосу. За словами Турчинова, фракція "Батьківщина" впродовж 4 років робила все можливе для того, щоб уникнути катастрофи, зокрема, брала активну участь у бюджетній реформі, створенні реформаторського уряду та активно боролася з можновладством та бандитизмом.

Усі члени фракції "Батьківщина", заявив її лідер, без докорів сумління можуть сказати: "У нас немає зерна неправди за собою, оскільки ми завжди були на стороні громадян України і відстоювали інтереси народу".

За словами Турчинова, незважаючи на всі зусилля влади, вона ганебно програла вибори до Верховної Ради. При цьому він додав, що "у нас немає жодних ілюзій на рахунок влади, вихід один - рішуче й безкомпромісно прибрати цю владу".

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: