Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЕДВЕДЧУК ВИЧУХАВСЯ. Вихід лідера СДПУ(О) - зустріч з главою грузинського парламенту

Середа, 24 квітня 2002, 18:03
Відбулася зустріч Глави Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) Віктора Медведчука з Головою Парламенту Грузії Ніно Бурджанадзе. Гостю супроводжували надзвичайний і повноважний посол Грузії в Україні Григол Катамадзе, а також депутати грузинського парламенту Гурам Шарадзе і Васил Маглаперідзе.

Під час доброзичливої і плідної бесіди сторони обговорили перспективи подальшої співпраці парламентів Грузії і України. Ніно Бурджанадзе проінформувала Віктора Медведчука про ситуацію навколо грузино-абхазького конфлікту і висловила надію на успіх миротворчих ініціатив України. Віктор Медведчук, у свою чергу, зазначив, що українські соціал-демократи, в солідарності з керівництвом країни, виступають за розв'язання спірних грузино-абхазьких питань відповідно до міжнародних норм і угод. Голова СДПУ(О) підкреслив, що необхідною умовою урегулювання конфлікту повинно бути дотримання прав людини.

Розмова торкнулася і недавніх парламентських виборів в Україні. Медведчук висловив думку, що структура Верховної Ради IV скликання в основному складається з партій, орієнтованих на побудову демократичної держави з ринковою економікою.

Віктор Медведчук і Ніно Бурджанадзе виразили обопільну впевненість, що у новому українському парламенті бажано створити депутатську групу, метою якої стане поглиблення політичної і економічної співпраці України та Грузії, повідомляє прес-служба СДПУ(О).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування