Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Всі харківські депутати записалися в "єдуни"

Вівторок, 2 квітня 2002, 19:10
Всі 14 депутатів, вибраних в мажоритарних округах, Харківської області підписали заяву про те, що вони увійдуть у фракцію блоку "За єдину Україну" і направлять зусилля на створення парламентської більшості. Заява була прийнята на зустрічі депутатів з губернатором Євгеном Кушнарьовим з ініціативи вибраного в парламент в четвертий раз Олександра Бандурки.

Підписи під ним поставили також 3 депутати, які не були офіційними кандидатами блоку "За єдину Україну": Володимир Гошовський, Михайло Добкин і Василь Гладких. Всі переможці отримали від губернатора іменні сервізи "За єдину Україну" виробництва Будянського фаянсового заводу.

Відповідаючи на питання журналістів Кушнарев визнав, що аналогічні сервізи були виготовлені і для офіційних кандидатів "Єди", які не отримали перемогу: Володимира Тимощенкова, Олександра Кандиби і Валентини Гошовської. За його словами, вони також будуть ним вручені на згадку про спільну роботу.

Торкаючись роботи майбутнього парламенту, харківський губернатор повторив раніше висловлену ним думку, що стійка більшість може бути створена тільки при консолідації фракцій "Наша Україна" і "За єдину Україну". На думку Кушнарьова найкращою фігурою, здатною об'єднати ці дві політичні сили, є нинішній спікер Іван Плющ.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування