Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Якщо прокуратура не поверне Червоненку трудову книжку, він не стане депутатом?

П'ятниця, 19 квітня 2002, 12:32
Народний депутат України від блоку "Наша Україна" Євген Червоненко 17 квітня надіслав скаргу прокурору Києва Юрію Гайсинському.

Як повідомили УНІАН у прес-службі блоку, Червоненко вимагає негайно повернути його трудову книжку для оформлення документів у Верховній Раді як народного депутата.

Як відомо, до 4 травня новообрані депутати мають узгодити всі питання, пов'язані з їхнім депутатством, і подати до Центральної виборчої комісії усі документи, необхідні для зареєстрування їх народними депутатами, зокрема, депутати мають звільнитися з попереднього місця роботи і подати трудову книжку до ВР. Якщо у цей термін новообрані народні депутати не подадуть до ЦВК усі необхідні документи без поважних причин, ЦВК має право виключити їх з партійного списку, або скасувати результати голосування у мажоритарному окрузі.

Трудова книжка була вилучена 2 квітня цього року з Держкомрезерву слідчим з особливо важливих справ слідчого відділу прокуратури Києва О.Донським. Червоненко переконаний, що трудову книжку було вилучено незаконно. Зараз підлеглий Гайсинського відмовляється повернути документ його власнику.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування