Все перегралося: Тимошенко буде дебатувати з Хорошковським, а дебати на "1+1" можуть відмінити

Четвер, 7 березня 2002, 15:31
Лідер БЮТи Юлія Тимошенко особисто братиме участь у дебатах з капітаном "Команди озимого покоління" Валерієм Хорошковським на Першому національному каналі "Саме ті. Дебати". Про це "Українській правді" повідомили у четвер вдень у прес-службі партії "Батьківщина".

Раніше, у четвер зранку була поширена заява БЮТи про намір направити на дебати з лідером "Команди озимого покоління" одного з членів блоку Сергія Головатого. Причина – участь Тимошенко в дебатах з лідером Прогресивної соціалістичної партії Наталією Вітренко на каналі "1+1".

Однак, як пояснили у прес-службі партії "Батьківщина", телекомпанія "Гравіс", яка організовує "Саме ті. Дебати" на УТ-1, сприйняла намір Тимошенко направити замість себе Головатого "як одну з форм відмови".

"Юлія Володимирівна, щоб не втратити можливість поспілкуватися з виборцями, вирішила також взяти участь в дебатах і на УТ-1", - зазначили УП в прес-службі "Батьківщини". Водночас там висловили здивування такою позицією телекомпанії "Гравіс", оскільки вона не ставила жорсткою умовою участь Тимошенко і запрошувала на дебати "одного з лідерів блоку".

Крім того, як стало відомо УП, заплановані на четвер дебати між Тимошенко і Вітренко на каналі "1+1" може бути відмінено. На телекомпанії поки утримуються від коментарів на цю тему.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування