Вбивство Шкрібляка розслідується як терористичний акт - Радченко

Неділя, 31 березня 2002, 13:03
Карна справа про вбивство кандидата у народні депутати по 90-му виборчому округу (Івано-Франківська область) Миколи Шкрібляка буде розслідуватися за статтею, яка передбачає відповідальність за здійснення терористичного акту, заявив голова СБУ Володимир Радченко.

"Є карна справа, справа порушена відносно терористичного акту", - сказав він в інтерв'ю журналістам у неділю у Києві.

Він відмовився розкрити подробиці розслідування, покликаючись на таємницю слідства. Разом з тим він висловив надію, що вбивство буде розкрите. "Триває розслідування, задіяні кращі оперативні сили, я думаю, що справа буде розкрита", - сказав він.

Як повідомлялося, на заступника глави Івано-Франківської облдержадміністрації, кандидата у депутати від Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) Миколи Шкрібляка невідомі напали увечері у п'ятницю у під'їзді його власного будинку.

У Шкрібляка стріляли з автоматичної зброї. Він отримав численні вогнепальні поранення життєво важливих органів, на місці злочину було знайдено біля двох десятків гільз. Президент України Леонід Кучма доручив міністру внутрішніх справ Юрію Смирнову, Генеральному прокурору Михайлу Потебеньку і голові СБУ Володимиру Радченку вжити невідкладних заходів для розслідування і розкриття цього вбивства.

Інтерфакс-Україна-вибори

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування