До Румунії без Шевченка

Понеділок, 25 березня 2002, 10:35
Свою другу товариську гру в 2002 році проти команди Румунії в Бухаресті, національна збірна України проведе без кращого бомбардира відбіркового турніру до ЧС-2002, форварда італійського "Мілану" Андрія Шевченка. Як і останні матчі Серії А, Шевченко пропустить гру з румунами через травму.

За словами головного тренера національної команди Леоніда Буряка, у Шевченко гематома ахіллового сухожилля. Не буде в Румунії й голкіпера київського "Динамо" Олександра Шовковського.

Цей футболіст, який нещодавно відновився після травми, знову поза грою. "На жаль, Саша перед матчем із "Закарпаттям" отримав невелику мікротравму, і зараз все ще відновлюється, - говорить тренер воротарів "Динамо" Михайло Михайлов. - Наскільки затягнеться період відновлення сказати важко - може на три дні, може на 5 днів, а можливо на тиждень".

Але попри все поки що ще не відомо, які футболісти вилетять до Румунії. Як повідомив наставник національної збірної України Леонід Буряк, остаточно список футболістів, викликаних в табір збірної для підготовки до матчу з румунами, буде визначений лише після завершення всіх матчів 15-го тура чемпіонату України, який пройде в понеділок.

"Заздалегідь ми зі списком футболістів вже визначилися, адже ніхто не застрахований від травм і пошкоджень, а багато хто із запрошених гравців буде брати участь в матчах 15-го туру чемпіонату, - сказав Леонід Буряк. - Тому про остаточний список викликаних в табір збірної футболістів можна буде говорити лише в понеділок увечері". Буряк також поскаржився на те, що ПФЛ не пішла на зустріч ФФУ відносно прохання про перенесення деяких матчів 15-го туру чемпіонату для того, щоб у збірної України було більше часу для підготовки до матчу зі збірної Румунії.

Наставник збірної України зазначив, що, як і повідомлялося раніше, на матч проти збірної Румунії викликані все провідні українські легіонери - Олег Лужний, Віктор Скрипник, Юрій Максимов, Денис Онищенко, Сергій Ребров, Сергій Скаченко, Андрій Воронін, Сергій Кормильцев, Максим Левицький і Дмитро Парфьонов.

За інформацією "Динамо Киев от Шурика"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування