Дочка Ющенка – лише одна з півсотні щасливчиків

Понеділок, 18 березня 2002, 11:11
Лiдер блоку "Наша Україна" Вiктор Ющенко вважає необгрунтованими звинувачення на свою адресу від Вiктора Медведчука, який закидає екс-прем'єру, що навчання його доньки в одному зi столичних вузiв було оплачено за кошти банку "Україна".

Виступаючи в ефiрi телекомпанiї "НБМ-Львiв", Ющенко повiдомив, як це все було. За словами екс-прем'єра, кiлька рокiв тому його доньцi Віталiнi запропонували роботу в банку "Україна". "Лiна прийшла до мене за батькiвською порадою, мовляв, що менi робити? I я сказав їй, що гордий з того, що їй пропонують роботу в банку, який я 12 рокiв тому створював разом з Вадимом Гетьманом", - сказав Ющенко.

Пiзнiше, за його словами, його доньку разом зi ще пiвсотнею своїх молодих спецiалiстiв банк "Україна" направив на навчання в iнститут. "Що в тому протизаконного?", - риторично запитав Ющенко. - "В Українi на подiбнiй контрактнiй основi здобувають вищу освiту майже сорок вiдсоткiв студентiв, то чому так не може вчитися моя донька?"

Використання таких обвинувачень Ющенко вважає свiдченням слабкостi та аморальностi своїх опонентiв. Саму СДПУ(о) вiн назвав ефемерною партiєю, яка у пропагандистських цiлях використовує "пiдтасовану "Народну платформу" та упередженi теледебати". "У нас з ними (СДПУ об'єднаною) рiзнi свiтогляди. Зараз точиться боротьба мiж тими, хто краде, i тими, хто не краде", - заявив Ющенко. До числа останнiх вiн, зокрема, вiднiс тих пiвтора десятки представникiв бiзнесу, якi увiйшли до виборчого списку "Нашої України".

Львів, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування