МЕДВЕДЧУК ВВАЖАЄ ЮЩЕНКА "ДУЖЕ ЗАМОЖНИМ", АЛЕ АМОРАЛЬНИМ

Понеділок, 18 березня 2002, 10:34
Лідер СДПУ(О) Віктор Медведчук вважає, що Віктор Ющенко не має морального права закликати його покаятися.

"Подумайте лише, мене закликає до каяття людина, яка, за його власними словами, не вважає моральною проблемою те, що будучи не просто не бідною, не просто заможною, а дуже заможною людиною, банкіром, він оплачував навчання власної доньки за рахунок вкладників банку "Україна", який сам і контролював", - ідеться у поширеному прес-службою СДПУ(О) коментарі Медведчука.

Лідер есдеків також зазначив, що штаб "Нашої України" тиражує "брудну брехню про мене та мого батька". "Я все розумію, потрібні відсотки – але ганьбити життя людини, яка померла 20 років тому заради цього, з моєї точки зору, за межею добра і зла".

Медведчук повідомив, що Ющенко "використовує довір’я виборців, аби привести до парламенту радикалів, здатних розгромити редакцію незручної газети, побити людей похилого віку – ветеранів Великої Вітчизняної – у день їх свята 23 лютого". Головний соціал-демократ також висловив здивування, як може закликати до каяття людина, "що вважає за можливе увести до виборчого списку свого брата, також банкіра, батька керівника свого передвиборчого штабу, сина київського мера".

Медведчук також зазначив, що Ющенко відмовився від дебатів з ним, оскільки той "боїться правди". "Він знає, що я маю докази, що він, закликаючи до чесних виборів, поширював брехню про мене. Він надає перевагу тому, щоб чинити так у мене за спиною".

"Він боїться того, що виборці дізнаються, що людина, яка чудово філософствує на тему консолідації, зробила все можливе для розколу українського суспільства на ворогуючі табори і довела конфронтацію між урядом і парламентом до небезпечних для країни розмірів", - ідеться у заяві Медведчука, поширеній СДПУ(О).

Читайте также:

Ющенко радить Медведчуку для початку потиснути руку сину Василя Стуса

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування