Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вітренко: Грача врятувати від Америки, Кучмі дати пенсію 129 гривень

П'ятниця, 1 березня 2002, 16:18
Наталія Вітренко, знаходячись у Криму у рамках свого передвиборного турне Україною, у п'ятницю провела "зустріч з народом" на центральній площі ім. Леніна у Сімферополі, де стоять вже 10 наметів комуністів на підтримку Леоніда Грача. Щоб уникнути можливого конфлікту між комуністами і прогресивними соціалістами, посередині площі був виставлений міліцейський кордон. Але замість зіткнення відбулося братання.

Зустрічалася Вітренко з представниками двох частин площі. У результаті, на мітингу зібралося приблизно 400 чоловік, з'явився навіть плакат "Вітренко - честь і совість України!".

Вітренко закликала всіх прийти на вибори, оскільки "на карту поставлено все: або країна перетвориться на колонію США або підніметься з колін, і разом із Росією і Білорусією забезпечить процвітання своєму народу". Щоб це відбулося, потрібно обирати до парламенту команду Вітренко, яка йде туди з програмою, головними пунктами якої є: розрив стосунків з МВФ, вектор розвитку України направити у бік Росії і Білорусії, і негайне створення міждержавного союзу Україна - Білорусія - Росія; негайне створення без доларової зони, зміна системи влади в Україні.

Вітренко запропонувала відмінити президентську вертикаль і забезпечити повновладність рад. Вона запропонувала "Леоніда Даниловича, людину похилого віку, відправити на пенсію і дати максимальну пенсію - 129 гривень і нехай живе до самої смерті".

Говорячи про проблему Криму, вона заявила, що головна проблема у тому, що "люди позбавлені можливості відпочити, приїхати до моря, купити кримськіх фрукти".

А причина ситуації з Леонідом Грачем у тому, що "Грач відстоює інтеграцію Росії і Білорусії, а це не подобається Америці".

На закінчення Вітренко закликала голосувати за свій блок і повідомила, що вона введе у всі органи власті в автономії 80 чоловік, а 15 з них від Криму йдуть на вибори в Україну.

Українська правда, Крим

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування