Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин замість відпустки залишиться на лікарняному. Буде час пригадати про рахунки в банку і картярські борги

Субота, 9 лютого 2002, 17:03
Глава адміністрації президента України, лідер блоку "За єдину Україну!" Володимир Литвин дав зрозуміти, що він не буде йти у відпустку на період виборчої кампанії, оскільки проходитиме лікування після дорожньо-транспортної пригоди.

Відповідаючи на питання агентства Інтерфакс-Україна, чи збирається він йти у відпустку, Литвин підкреслив, що, принаймні, ще тиждень буде перебувати на стаціонарному лікуванні в "Феофанії".

Лідер блоку також зазначив, що після виписки буде ще проходити амбулаторне лікування протягом місяця. "Думаю, що всю передвиборну кампанію буду поєднувати поїздки з амбулаторним лікуванням", - сказав він.

Відповідаючи на питання агентства, чи залишиться він після виборів на посаді голови адміністрації, Литвин зазначив, що буде "там, де потрібен президенту і державі". Головне "перемогти на виборах", зазначив він.

Литвин також пообіцяв в ході передвиборної кампанії "не воювати проти конкурентів блоку". Відповідаючи на питання журналістів з приводу можливих нападок, він сказав: "На те і вибори, щоб тримати удар, демонструвати силу волі і витримку".

Вибори - "це не поливання брудом, а змагання програм і кандидатів" для вироблення єдиного документа, "який отримав би підтримку народу", сказав він.

Литвин підкреслив, що "знає всі свої недоліки краще за всіх піарщиків разом взятих". Він сказав, що у нього немає "ні заводів, ні підприємств, ні рахунків у закордонних банках".

Разом з тим, лідер блоку зазначив, що, за його інформацією, в даний момент почали вивчати його наукову діяльність і студентське життя. Він також зазначив, що чув про плани запустити "качку" про те, що він "не сплачував картярських боргів". На це Литвин відповів: "Так, я картярських боргів не сплачував, тому що в карти не грав".

У ході виборчої кампанії блок буде намагатися "відпрацювати на позитиві", сказав Литвин. У зв'язку з цим він зазначив, що минулий рік був одним з найвдаліших для економіки за всі роки незалежності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
17:27
У КНДР вирішили "призупинити" запуск сміття до Південної Кореї, але там обіцяють відповідь
17:12
У Гондурасі оголосили надзвичайний стан через спалах вірусної інфекції, яку поширюють комарі
17:06
У Нормандії розпочали урочисті заходи до 80-річчя операції часів Другої світової війни
16:50
У ТЦК пояснили силове затримання чоловіка в Дніпрі: Намагалися утримати від злочину
16:28
Домашній тріумф Баньяї: пілот "Дукаті" виграв Гран-прі Італії в MotoGP
16:21
У ВМС спростували російський фейк про знищення кораблів і катерів
16:12
відеоБригада "Лють" показала знищений росіянами Вовчанськ
16:04
"Рідка біопсія". Вчені створили аналіз крові, який передбачає ризик повернення раку молочної залози
15:55
Харківська ОВА відмовилася назвати підрядників, які відповідали за фортифікації
15:46
У столичному метро з понеділка збільшаться інтервали руху поїздів
Усі новини...
Реклама: