Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Доля балотування Мельниченка визначиться до кінця дня

П'ятниця, 8 лютого 2002, 13:38
Близько 14 години у п'ятницю суддя Верховного Суду Андрій Гнатенко пішов до дорадчої кімнати, аби винести судове рішення щодо скарги СПУ на рішення ЦВК, яка відмовила в реєстрації Миколі Мельниченку балотуватися кандидатом в нардепи від Соціалістичної партії України.

Як зазначив журналістам представник інтересів СПУ Сергій Головатий, це означає, що рішення буде оголошено до кінця п'ятниці. Він заявив, що це рішення буде остаточним, оскільки" в Україні не існує апеляційних інстанцій за розглядом справ про порушення політичних прав людини".

"Це суперечить Європейській конвенції з прав людини, і до речі цю норму було збережено в законі про судочинство, який Верховна Рада проголосувала напередодні, " заявив Головатий.

Він заявив, що дане рішення можна оскаржити в Європейському суді з прав людини.

Лідер СПУ Олександр Мороз при цьому додав, що поки що не знає про наміри Мельниченка в разі негативного вердикту Суду, і відповість на це запитання після рішення суду.

"Ви ж знаєте, в нас найсправедливіший суд в світі. Якщо він діятиме згідно із законом, то нічого не треба буде оскаржувати," додав Мороз.

Pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування