Реброва обміняють з доплатою на Сіссе

Понеділок, 18 лютого 2002, 17:31
Футбольне майбутнє форварда збірної України та лондонського "Тоттенхема" Сергія Реброва є найулюбленішою темою для нових трансферних чуток в новому році. Після лондонського "Арсеналу", італійського "Лаціо" та фрацузького "Бордо" українця "сватають" ще в один клуб чемпіонату Франції - бургундський "Осер".

Так за повідомленням сайту РТР-спорт, нещодавно лондонський "Тоттенхем Хотспур" запропонував за молодого французького нападаючого "Осера" Джібріля Сіссе 54 млн доларів. Частину вказаної вище суми "шпори" можуть виплатити грошима, частину компенсувати продажем в "Осер" саме українця Сергія Реброва, який ще раніше заявляв, що хоче залишити команду Гленна Ходдла. В "Осера" проте немає великого бажання розлучатися з Сіссе, але надто вже привабливою виглядає для небагатого клубу пропозиція лондонців.

Сам же Сіссе неодноразово відзначав, що якщо і залишить Францію, то має намір виступати в англійській Прем'р-Лізі. Але окрім "Тоттенхема" і інші гранди європейського футболу не проти заманити до себе обдарованого француза.

Так, два тижні тому представники "Ліверпуля" переглядали 20-річного Джібріля в справі. Володар Кубка УЄФА зробив було спробу купити молодого француза, але почувши ціну в 28 мільйонів доларів, дав зворотній хід. Наступним претендентом на Сіссе стала мюнхенська "Баварія". Переможець Ліги чемпіонів запропонував бургундцям 40 млн доларів. Але сам Джібріль заявив, що його не приваблює німецький чемпіонат.

"Вже якщо і покидати Францію, то заради Англії. Мені подобається англійський футбол, і адаптація в Прем'єр-лізі не становитиме для мене великих складностей".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування