ОМЕЛЬЧЕНКО ВЖЕ НЕ ХОЧЕ ЙТИ У ВІДПУСТКУ

Понеділок, 11 лютого 2002, 14:12
Голова Київської міської адміністрації Олександр Омельченко відкликав свою заяву про відпустку, оскільки ця умова не є обов'язковою для чиновників, які обираються за партійним списком.

"У понеділок зранку я проводжав президента у аеропорт, і він нічого не сказав про те, чи погоджена моя заява про відпустку. Я запитав у прем'єр-міністра Кінаха, голови адміністрації президента Литвина, генпрокурора Потебенька, чи збираються вони йти у відпустку. Вони сказали, що це не є обов'язковим для тих, хто балотується до ВРУ за партійним списком", - сказав Омельченко і додав, що написав другого листа президенту, де відкликав свою заяву про відпустку.

За його словами у понеділок після повернення з аеропорту Омельченко зв'язався з адміністрацією президента і дізнався, що його перша заява про відпустку була задоволена. Однак після цього він зустрів біля свого кабінету працівників державної служби охорони, які повідомили йому, що сьогодні у понеділок прем'єр-міністр Кінах має представити в. о. Київдержміськадміністрації Ігоря Шовкуна.

Сам Шовкун перебуває з п'ятниці у відпустці, а своїм за його розпорядженням в.о. Київського міського голови призначено Голицю.

Омельченко повідомив, що мав розмову з Шовкуном, який сказав, про свою зустріч з президентом та прем'єр-міністром у неділю ввечері, і що керівники держави запропонували Шовкуну посісти місце в.о Міськдержадміністрації на час відпустки Омельченка. Сам Омельченко повідомив, що цю кандидатуру з ним ніхто не погоджував.

Омельченко ще раз підкреслив, що у відпустку йти не збирається.

На даний час незрозуміло, чи буде у понеділок представлення в.о. Київської міськадміністрації, чи ні. У Будинку Уряду перебувають прес-секретар та охорона прем'єр-міністра. Сам Кінах проводить переговори у мерії з Омельченком та його заступниками.

Ігор Шовкун балотується до Верховної ради за партійним списком від блоку "Демсоюз-ДемПУ" під 20 номером.

Pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування