Щербань з Семиноженком поділили Сумщину

П'ятниця, 1 лютого 2002, 18:17
У Сумах зустрілися лідер Партії Регіонів, яка входить у передвиборчий блок "За єдину Україну!" Володимир Семиноженко та Володимир Щербань, лідер Ліберальної партії, яка входить до блоку Віктора Ющенка "Наша Україна".

Під час зустрічі політики узгодили розподіл області за кандидатами у депутати від обох округів, які балотуватимуться по мажоритарним округам Сумщини. Згідно домовленості, 30% області "відійде" "ЗаєдУ!", а 70% - "Нашій Україні".

Як заявив Щербань: "Ми з Володимиром Семиноженком робимо все, щоб до влади пройшли конструктивні, ділові люди, але заважає нам у цьому зараз те, що фактично є дві різні Україні – Західна і Східна. Менталітет людей різний - у цьому наша трагедія".

"Зараз ми говоримо про Сумську область, а саме, тут є люди і потрібно їх підтримати. Ми зійшлися на тому, що в області 30% округів відійде "ЗаєдУ!", а все інше – "Нашій Україні".

Семиноженко у свою чергу зазначив, що його блок "не агітує проти когось, ми агітуємо за нас. Якщо хтось хоче з нами співпрацювати, ми розглянемо ці пропозиції, але самі просити про співпрацю ми не будемо".

Як повідомило джерело зі штабу "ЗаєдУ!" у Сумах, зустріч відбувалася у малому залі облдержадміністрації міста Суми, на зустрічі були присутні працівники обласної адміністрації та керівники обласних та районних штабів блоків "ЗаєдУ!" та "Наша Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування