Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Істерію з Андрієм Чорноволом "роздмухує" "Наша Україна"

Середа, 23 січня 2002, 13:18
Керівництво виборчого блоку "Народний рух України" висловлює рішучий протест проти "роздмухування представниками блоку Віктора Ющенка "Наша Україна" античорноволівської істерії, що сконцентрувалася на синові В'ячеслава Чорновола - Андрійові, який є членом блоку "НРУ".

Про це заявив у середу на брифінгу в Києві уповноважений представник блоку НРУ Георгій Філіпчук.

Філіпчук оприлюднив заяву виборчого блоку НРУ з цього приводу. "Останнім часом у публічних заявах політичних діячів блоку "Наша Україна" та у ЗМІ, що підтримують цей блок, з'явились висловлені в неприпустимій формі нападки на Андрія Чорновола", - йдеться у заяві.

"Сьогодні, коли з блоку "Наша Україна" вийшли ряд авторитетних політиків, а його рейтинг невпинно падає, спекуляцію іменем національного героя України Чорновола у таких формах" автори заяви розглядають як "засіб для покращення добре зіпсованого іміджу "Нашої України".

Блок "НРУ" закликає керівництво "Нашої України" "припинити спроби проводити виборчу кампанію за допомогою неморальних засобів та брудних технологій". Вони радять блоку "Наша Україна" звернути увагу на внутрішні проблеми цього блоку та "відмовитися від нечесності та аморальності у виборчій політиці".

Андрій Чорновіл балотується на виборах до Верховної Ради України під 3-м номером виборчого списку блоку "Народний Рух України за єдність". 21 сiчня політичний координатор виборчого блоку Віктора Ющенка "Наша Україна" Роман Безсмертний, коментуючи це рішення, заявив, що вважає "аморальними спекулятивні використання у політиці ім'я та спадщини В'ячеслава Чорновола".

"Чорновіл - знакова фігура української політики, і тим більш гірко, що його ім'ям маніпулюють люди, які були В'ячеславу Максимовичу нечужими", - сказав він.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування