Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко збирається на Захід

Понеділок, 21 січня 2002, 12:00
Лідер передвиборчого блоку БЮТи Юлія Тимошенко протягом поточного тижня збирається відвідати Західний регіон України. Рішення виїхати з Києва вона прийняла після того, як Печерський районний суд Києва "заборонив дію постанови Генпрокуратури про притягнення її в якості обвинуваченої".

"Таким чином, всі постанови щодо обвинувачення мене є недійсними. Суд заборонив будь-які процесуальні дії щодо мене особисто. Суд відмінив запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд, який було введено щодо мене", - сказала Тимошенко на прес-конференції в Києві.

Тимошенко зазначила, що підозрюючи невиконання цього рішення з боку генпрокуратури, "як у справі Фельдмана", вона звернулася до виконавчої служби. "Виконавча служба відкрила впровадження. Зобов'язала генпрокуратуру виконати рішення Печерського райсуду", повідомила Тимошенко.

Лідер БЮТ також повідомила, що у вівторок у Києво-Святошинському суді Київської області почнеться розгляд її скарги та скарги її чоловіка щодо визнання всіх дій Генпрокуратури незаконними та закриття кримінальних справ. Представляти Тимошенко у суді буде адвокат Віктор Швець. Лідер блоку додала, що Генпрокуратура намагалася заблокувати початок розгляду цього судового процесу.

Тимошенко також заявила, що у понеділок підприємство "Преса України" "остаточно відмовилося друкувати" газету "Слово Батьківщини" та "Вечірні Вісті", а "Укрпошта" також остаточно відмовилася розповсюджувати ці газети".

Свій перший візит глава БЮТ збирається здійснити до Львова, де у вівторок відбудеться святкування "Дня Злуки", потім вона поїде до Івано-Франківської, Тернопільської та Чернівецької областей. Тимошенко сказала, що збирається відвідати всі регіони України, в тому числі і Східні.

За словами Тимошенко, вже зараз вона має інформацію про намір місцевої влади зірвати її зустрічі з виборцями. "В Івано-Франківській області нам заборонили віддавати зали, які ми замовили. Але я готова зустрічатися з людьми без будь-яких приміщень".

В якості ще однієї "брудної технології" проти неї, говорить лідер блоку, будуть застосовуватися "паралельні зустрічі".

Свої поїздки регіонами Тимошенко починає з Заходу. Мабуть тому, що саме там її блок за даними центру Разумкова зараз має 7% прихильників. Це найвищий серед регіонів показник.

pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування