За "плівками Понамарчука" стоїть група Павловського?

Понеділок, 14 січня 2002, 15:16
Народний Рух України (є) не має жодного відношення до обнародування записів підслуханих розмов Віктора Ющенка і Олександра Омельченка, а Дмитро Понамарчук не є членом НРУ (є). Про це на прес-конференції в понеділок заявили лідери цього виборчого блоку - Богдан Бойко, Сергій Конєв, Георгій Філіпчук та Юрій Рогоза.

Рухівці (є) не вважають, що вчинок Понамарчука був виявом його особистої громадянської позиції, та "замовником" другого касетного скандалу називають Росію, а зокрема "групу Павловського".

Понамарчука, який і до сьогоднішнього дня входить до НРУ Геннадія Удовенка, до НРУ (є) "прив'язали" ті ж сили, які і використали його в роздуванні скандалу із плівками. Юрій Рогоза назвав його "абсолютно заангажованою, засланою, купленою людиною." "Глибина проміркованості схеми говорить про те, які серйозні сили за нею стоять", додав сценарист.

За словами Бойка, свідченням причетності ФЕПа до долі Понамарчука може бути той факт, що Марат Гельман, співвласник фонду Павловського, пропонував номером першим в НРУ (є) поставити самого Понамарчука, від чого сам Бойко відмовився.

Крім того, НРУ (є) звертається до Генеральної прокуратури, СБУ та інших служб з проханням розібратися в новій серії касетних скандалів.

www.pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування