Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко очолить партію "Наша Україна"?

Субота, 22 грудня 2001, 11:51
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко підтримує ініціативу створення єдиної партії і партійної фракції в українському парламенті на основі організацій, які вже входять у блок.

Виступаючи на з'їзді партії "Реформи і Порядок", який відбувся у суботу у Києві, він сказав, що це рішення - "не спонтанна ідея, а підготовлений хід".

"Головне - не об'єднання перед виборами, а збереження єдності у майбутньому парламенті" - підкреслив Ющенко. На його думку, саме ідея інтеграції політичних сил буде домінуючою у політичному житті України у найближчі роки.

В інтерв'ю журналістам Ющенко повідомив, що блок "Наша Україна" у цей час проводить консультації з іншими політичними силами, і це може привести до різних форм консолідації.

Він не виключив, що блок буде розширюватися, однак сьогоднішні 10 партій-учасниць, з його слів, є "ідейним ядром" блоку.

Зі слів лідера партії "Солідарність", керівника виборчого штабу блоку Петра Порошенка, "Нашу Україну" підтримують 22 політичні партії.

На даний момент у блоці "Наша Україна" 10 учасників - НРУ, УНР, партія "Реформи і Порядок", "Солідарність", Християнсько-народний союз, Молодіжна партія України, "Вперед, Україно!", Республіканська християнська партія, Ліберальна партія України, Конгрес українських націоналістів.

Переговори про надання статусу організації, яка підтримує блок Ющенка, ведуться ще з 11 політичними силами.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування