"Родинні" зв’язки "Нашої України"

Середа, 19 грудня 2001, 11:25
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко та голова Всеукраїнського об’єднання "Єдина родина" Олександр Ржавський 18 грудня підписали Протокол про підтримку блоку Віктора Ющенка "Наша Україна" Всеукраїнським об’єднанням "Єдина родина" на час підготовки та проведення виборів народних депутатів України 2002 року. Про це повідомила прес-служба блоку.

Всеукраїнське об’єднання "Єдина родина" виступила на підтримку блоку "Наша Україна", "усвідомлюючи відповідальність за здійснення широкомасштабних позитивних змін у житті українського суспільства, зокрема, в економічній та соціальній сферах". Подібними мотивами керувалася і Партія захисників Вітчизни.

Згідно з протоколом, на час підготовки та проведення виборів народних депутатів, Всеукраїнське об’єднання "Єдина родина" набуває статусу політичної партії, що підтримала утворення блоку Віктора Ющенка "Наша Україна".

Відповідно до документа, Всеукраїнське об’єднання "Єдина родина" братиме спільну участь у виборчій кампанії та сприятиме перемозі блоку Віктора Ющенка "Наша Україна" на виборах 2002 року.

Це третій офіційний протокол, підписаний у грудні, яким партії надається статус прихильника блоку "Наша Україна". Перший протокол про співпрацю на виборах підписано 14 грудня між блоком "Наша Україна" та Партією соціального захисту, другий – 17 грудня з Партією захисників Вітчизни.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування