У Харківської СДПУ(О) озверин у кишені

Понеділок, 17 грудня 2001, 18:24
Для Харківської обласної організації СДПУ(О) неприйнятна точка зору обласної організації НДП про те, що у всіх мажоритарних округах області перемогу отримати повинен кандидат блоку "За єдину Україну".

Так заявив на прес-конференції лідер Харківської організації СДПУ(О) і замгубернатора Володимир Шепетін. У той же час він помітив, що партія виставить своїх кандидатів у 6-ти мажоритарних округах області з 14, а в ряді округів підтримає кандидатів інших політичних сил, зокрема безпартійних Степана Гавриша і Олександра Бандурка.

Зі слів Шепетіна, на 99% підтримає СДПУ(О) і кандидатуру Володимира Шумилкина на посаду мера. При цьому він помітив, що нинішній мер, Михайло Пилипчук, за якого партія агітувала на минулих виборах, в особистій бесіді з ним сказав, що знову не буде претендувати на посаду міського голови.

Як підкреслив Шепетін, у тих округах, де кандидати СДПУ(О) і "ЗаєдУ! " перетнуться, представники його партії будуть агітувати за себе, а не проти представників інших центристських сил. "Наш девіз давайте жити дружно", - сказав лідер харківських ес-деків, показавши на великого плюшевого кота Леопольда, - "але озверин у нас у кишені".

16 грудня на обласний партконфренції Володимир Шепетін був переобраний лідером обласної організації СДПУ(О), яка за партійним даними виросла з березня
99-го з 2100 чоловік до 29 тисяч. За чисельністю регіональна організація СДПУ(О) на 2 тисячі поступається НДП і на 5 тисяч перевершує партію регіонів.

УП, Харків

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування