Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Дніпропетровську прогриміли вибухи

Вівторок, 6 листопада 2001, 19:33
Декілька вибухів прогриміли у вівторок у центрі Дніпропетровська. Один з них стався біля 18.30 перед будівлею Приватбанку на вул. Ленінградській. Ніхто не постраждав. На вулиці поруч повилітали шибки. Приблизно у той же час у центральній частині міста на розі вул. Постера і К.Маркса був висаджений у повітря газетний кіоск.

Як повідомили очевидці, вибух був досить сильним. У газетному кіоску розплавилися алюмінієві конструкції. На щастя продавщиця газет на момент вибуху вийшла на декілька хвилин з кіоску. Машини, які знаходилися поруч, і магазини не постраждали. За попередніми даними, ніхто не постраждав.

Увечері на місці випадків працювали співробітники правоохоронних органів, пожежники і піротехніки. Перекрита сусідня проїжджа частина. Як стало відомо з джерел, що побажали залишитися неназваними, вибух кіоску стався, швидше за все, внаслідок використання саморобного вибухового пакету з суміші селітри і алюмінію, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

За даними джерел, однієї з версій може бути переділ ринку міськими рекламними компаніями.

Люди, які зібралися у центрі, свідчать, що у вівторок був сигнал про замінування одного з дніпропетровських хлебних заводів. Ніби були також менш сильні вибухи, у тому числі, навпроти кіровського райвідділу міліції.
Офіційні особи Дніпропетровська і співробітники правоохоронних органів категорично відмовляються коментувати ситуацію і називати кількість вибухів, що прогриміли у місті.

В обласному управлінні Міністерства з надзвичайних ситуацій факт вибухів заперечують.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: