Дівчина Шевченка – американська модель Крістін Пазік

Вівторок, 6 листопада 2001, 13:59
Тривалий час особисте життя Андрія Шевченка перебувало за залізною завісою, але вже на початку вересня форвард збірної України в інтерв'ю одному з українських ЗМІ відкрився, зізнавшись, що в нього є дівчина.

Цією загадковою незнайомкою стала американська модель Крістін Пазік. В той же час українець неодноразово зауважував, що одружуватися він не збирається, в нього лише романтичні відносини з американкою.

 
 
Сама Крістін також зі спортивної сім'ї, її батько - тренер американської бейсбольної команди.

"Так, у мене є стосунки з дівчиною, однак вони не такі вже і серйозні , щоб можна було про щось думати. Тому найближчим часом я одружуватися не збираюся, про це дуже рано говорити, і, взагалі, я про це не думаю. Тому я дуже задоволений цими стосунками. Вона розуміє мене, а я - її. Я себе з нею дуже добре почуваю. Вона теж зі спортивної родини , а її батько працює тренером з бейсболу", говорить форвард збірної України в інтер'ю британському радіо Бі-Бі-сі.

 
 
Але про серйозність стосунків Шевченка з американською моделлю говорить хоча б той факт, що на перший матч плей-офф проти команди Німеччини, який є таким важливим для українця, він прибув з Крістін.

Більш того, присутність Крістін на матчі плей-офф 10 листопада з командою Німеччини, на думку українця, лише додасть йому впененості.

Фото з сайта Fanat.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування