Комуністи хочуть перевершити свій результат-1998. Вони висуватимуться "практично" у 225 округах

П'ятниця, 23 листопада 2001, 13:53
КПУ розраховує отримати на виборах до Верховної Ради вищий показник, ніж на попередніх, коли комуністи вибороли понад чверть мандатів. Про це заявив лідер партії Петро Симоненко в інтерв'ю журналістам.

Він сказав, що партія планує висунути своїх кандидатів "практично у всіх округах". Симоненко не виключив, що у певних випадках КПУ зніматиме їх на користь представників інших лівих сил – Соцпартії, Селянської партії, ПСПУ. Водночас він відкинув можливість співпраці у цьому питанні з КПРС колишнього комуніста Мойсеєнка.

Симоненко також зазначив, що за даними КПУ, кількість людей, які хочуть підтримати комуністів, зростає. Він додав, що не довіряє результатам соціологічних опитувань, які свідчать про зменшення електорату, готового голосувати за КПУ: "Під час передвиборчої компанії соціологія стає предметом маніпулювання громадською думкою. Коли говорять гроші – правда мовчить".

За словами Симоненка, така ж динаміка зменшення показників комуністів за даними соцопитувань спостерігалася і в 1998 році.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування