Кучма хоче, щоб вибори були прозорими і відкритими, навіть підписав про це закон

Вівторок, 30 жовтня 2001, 16:08
Президент України Леонід Кучма підписав указ, направлений на забезпечення реалізації прав громадян, принципів демократичного суспільства, відвертості і прозорості в процесі підготовки і проведення виборів 2002 року. Про це повідомив прес-секретар президента України Ігор Сторожук.

Згідно з указом, Кабінетом міністрів України, центральним і місцевим органами виконавчої влади, а також органам місцевого самоврядування потрібно вийти з того, що створення належних умов і сприяння проведенню виборів народних депутатів в 2002 році, депутатів місцевих рад, а також сільських, селищних, міських голов є "однією з найбільш відповідальних задач в сфері забезпечення реалізації основних політичний прав громадян, затвердження найважливіших цінностей демократичного суспільства".

Уряду за участю Центральної виборчої комісії доручено створити протягом двомісячного терміну міжвідомчу робочу групу для сприяння діяльності офіційних спостерігачів від іноземних держав і міжнародних організацій, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування