Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Андре Агассі та Штеффі Граф нарешті одружилися

Вівторок, 23 жовтня 2001, 16:22
Найвідоміша тенісна пара - американець Андре Агассі та Штеффі Граф одружилися 22 жовтня у Лас-Вегасі. Весілля тенісистів спочатку було призначене на 12 вересня, але через події 11 вересня, які мали місце в Нью-Йорку та Вашингтоні, вони відклали урочисту подію до жовтня. Вже у грудні молодята чекають на поповнення.

Церемонія у Лас-Вегасі була дуже скромна та майже інтимна. Запрошені були тільки дуже близькі люди. "Ми дуже щасливі, що одружилися і що починаємо нове життя, - зазначили молодята одразу після церемонії укладання шлюбу. – Те, що церемонія була приватною та не дуже пишною, відображає наші почуття".

Те, що шлюб укладений, підтвердили офіційно особи, а от те, чи буде влаштований весільний бал, хто і скільки гостей буде на нього запрошено, і, зрештою, куди молодята відправляться у весільну подорож, тримається у величезній таємниці.

Це вже другий шлюб 31-річного тенісиста Андре Агассі. У 1997 році він одружився із американською актрисою Брук Шілдз, і весіллю передував бурхливий роман, за яким спостерігав весь світ. Але вже у 1999 році вони розлучилися.

А от 32-річна Штеффі стає до вівтаря вперше. У 1999 році титулована німкеня заявила, що йде з великого спорту, але відтак вона відвідує всі тенісні матчі за участю Агассі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування