Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поки що "прохідними" до парламенту вважаються 7 партій і блоків. Ющенко та комуністи очолюють список

Понеділок, 22 жовтня 2001, 13:10
Якби вибори до Верховної Ради відбулися цього тижня, найбільшу кількість голосів набрали б блок екс-прем'єра Віктора Ющенка "Наша Україна" і Компартія України.

Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного фірмою Социс і Фондом "Демократичні ініціативи" з 4 по 11 жовтня. У опитуванні взяли участь 1,2 тис. респондентів з усіх регіонів України, похибка репрезентативності не перевищує 3%.

Згідно з даними соцопитування, за блок "Наша Україна" (за участю Народного Руху, партії "Реформи і порядок", Українського Народного Руху) проголосували б 21% респондентів, за Компартію - 20%.

Чотирьохвідсотковий бар'єр подолали б також блок "За єдину Україну!" (колишня ТУНДРА - Аграрна партія, Народно-демократична партія, Партія регіонів, "Трудова Україна"), за який готові віддати голоси 9% опитаних, блок Соцпартії, Всеукраїнської партії трудящих і Соціал-демократичної партії - 5%, блок "Форум національного порятунку" ("Батьківщина", Патріотична партія, партія "Собор", Українська республіканська партія, Українська християнсько-демократична партія) - 5%, Партія зелених - 4%, Соціал-демократична партія України (об'єднана) - 4%.

Крім того, існує значний резерв "вільних" голосів - 26%, до яких відносяться ті, хто ще не визначився зі своїм вибором.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування