Футбол. Головко пропустить два матчі Ліги Чемпіонів

Субота, 20 жовтня 2001, 20:23
Дисциплінарний комітет УЄФА ухвалив рішення про покарання захисника "Динамо" Олександра Головка за сутичку після закінчення матчу 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів "Динамо" - "Ліверпуль" на два матчі. Отже, дві завершальні гри групового турніру Ліги чемпіонів кияни проведуть без свого капітана.

Відзначимо, що в сьоднішній кубковій грі проти "Оболоні" Головка замінив в другому таймі Федоров і, найімовірніше, що саме Сергій займе позицію Головка в матчах що залишилися. Нагадаємо, що після гри в центральних захисників "Динамо" Головка та Ващука виникла маленька штовханина з нападачючим "Ліверпуля" Емілем Хескі. В той же час варто, додати що англієць постійно провокував динамівських захисників на грубощі.

За офіційною версією, Головко запропонував нападнику "Ліверпуля" Емілю Хескі обмінятися футболками, на що останній відповів лайливим висловом на адресу українського футболіста, на що капітан "Динамо" відповів відмашкою в стилі боксу (за деякими версіями - ударом в обличчя). Хоча можу вас запевнити, ніяких аперкотів та прямих ударів в обличчя Хескі Головко не намагався робити.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування