Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Волков веде переговори не тільки з Горбуліним. І не відмовляється відповідати на запитання слідчої комісії

Четвер, 20 вересня 2001, 13:12
Лідер "Демократичного союзу" Олександр Волков здивований, чому в пресі спливла версія про те, що передвиборчий список партії очолить Володимир Горбулін. З його слів, переговори ведуться не тільки з екс-секретарем Радбезу, але і з іншими колишніми і нинішніми політиками. Таким чином, він прокоментував інформацію про те, що Горбулін погодився стати на чолі передвиборчого списку партії "Демсоюз".

"Все йде на рівні намірів, не більше", - підкреслив депутат. Волков також зазначив, що якщо в ході переговорів буде досягнуто домовленості з якимось видним політичним діячем, то його кандидатура буде винесена на розгляд політради партії і з'їзду. З його слів, тільки з'їзд може ухвалити рішення про формування виборчого списку. Волков також заявив, що до підписання президентом нової редакції закону про вибори "Демсоюз" не веде переговорів про створення політичного блоку.

Волков також пояснив, чому він не прийшов на засідання парламентської комісії з розслідування причин банкрутства банку "Україна". Зі слів лідера "Демсоюзу", в четвер, напередодні засіданні комісії ніхто з її членів його не попередив. У п'ятницю він поїхав на зустріч з виборцями у регіони, заплановану "на багато тижнів раніше". "Була така відповідь від декількох людей: "Ви повинні бути". Я сказав: "Я ніде не повинен бути".

Волков сказав, що якщо його запросять "толерантно, ми погодимо час, коли він буде у мене вільним", то він погодиться прийти на комісію.

"Хлопці йдуть трохи не тим шляхом. Вони мають взяти документи, прочитати, хто взяв кредити і хто не повернув. А їм потрібен Волков як лідер партії "Демсоюз". Чому – тому що "Демсоюз" почав їм наступати на п'яти. Ми будемо наступати", - сказав Волков. Він підкреслив, що він особисто ніколи не брав кредитів у банку "Україна".

Лідер "Демократичного союзу" був членом наглядової ради ліквідованої нині банку "Україна". У середу голова комісії з розслідування причин банкрутства банку Віктор Король заявив, що Волков не приходить на засідання комісії, незважаючи на те, що його неодноразово запрошували. У новому Кримінальному кодексі (стаття 83, частина 2) передбачається кримінальна відповідальність за перешкоди в роботі народних депутатів. "У зв'язку з цим я буду змушений ставити питання про зняття депутатської недоторканості з народного депутата Олександра Волкова і передачі справи до Генеральної прокуратури", - заявив у середу Король.

УП

Читайте також:

Волкова мають намір позбавити не тільки партії, але і депутатської недоторканості
Олександру Волкову погрожують зняттям депутатської недоторканості, якщо він і надалі буде відмовлятися відповідати на запитання депутатської слідчої комісії із з'ясування причин, які привели до кризової фінансової ситуації в банку "Україна".

Партії борються за право поставити Горбуліна першим в своєму списку
Володимир Горбулін поки не давав своєї згоди очолити якийсь список політичної партії або блоку на парламентських виборах 2002. Він підтвердив, що така пропозиція надійшла від партії "Демократичний союз", яку очолює відомий Олександр Волков.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування