Соціалісти вимагають нової зарубіжної експертизи таращанського тіла і плівок Мельниченка

Вівторок, 18 вересня 2001, 12:24
Парламентська фракція соціалістів "Лівий центр" вимагає проведення зарубіжної експертизи останків "таращанського тіла" на прохання матері Георгія Гонгадзе, а також аудіозаписів колишнього майора держохорони Миколи Мельниченка.

Про це від імені фракції заявив у вівторок на ранковому пленарному засіданні Верховної Ради України лідер Соцпартії Олександр Мороз. Він також зажадав невідкладного внесення на розгляд парламенту питання про подолання вето президента на закон про тимчасові слідчі комісії.

"Лівий центр" також вимагає прискорити розгляд законопроекту про внесення змін до Конституції, участь в роботі над яким брали представники багатьох фракцій, і який передбачає зміну системи влади в країні.

Мороз, висловлюючи думку депутатів-соціалістів, зажадав звернутися від імені Верховної Ради до ОБСЄ, Парламентській Асамблеї Ради Європи й інших міжнародних інститутів з проханням забезпечити нагляд за ходом розслідування "справи Гонгадзе", вбивства директора телекомпанії "ТОР" міста Слов'янська Ігоря Александрова і "всіх інших, хто посмів говорити правду".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування