Александрова вбили не через журналістику

Понеділок, 27 серпня 2001, 12:52
Затримано одного з виконавців убивства слов'янського журналіста, директора телерадіокомпанії "ТОР" Ігоря Александрова, повідомив в інтерв'ю Інтерфакс-Україна народний депутат, голова комітету Верховної Ради з боротьби із оргзлочинністю та корупцією Юрій Кармазін. З його слів, злочин розкрито, а підозрюваний дає зізнавальні покази.

Однак "в інтересах слідства" депутат не став розголошувати подробиці, хоч заявив, що вбивство не було пов'язане ані з професійною, ані з фінансовою діяльністю Александрова. "Так, злочин розкрито, але питання тільки в тому, наскільки зараз можна говорити про його деталі", - підкреслив співрозмовник агентства.

Кармазін стверджує, що встановлені співучасники і замовник, які будуть затримані найближчим часом. Депутат також уточнив, що затриманий у справі про вбивство є раніше судимим мешканцем Донецької області.

Читайте також:

Справу Александрова скоро завершать, а виконавці і замовники вбивства відомі Кучмі
Кучма заявив, що розслідування справи Александрова близьке до завершення, а виконавці і замовники злочину відомі. Найближчим часом правоохоронні органи дадуть відповідну інформацію пресі, повідомив Кучма журналістам в Донецьку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування