Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шагін заперечує причетність до вбивств Гетьмана і Олійника

Четвер, 19 липня 2001, 18:38
"Абсурдною" і такою, що "не витримує жодної критики", вважає заяву Київської міськпрокуратури про причетність керівника ТОВ "Топ-Сервіс" Ігоря Шагіна до вбивства голови біржового комітету Української міжбанківської валютної біржі Вадима Гетьмана і начальника Південно-Західної залізниці Бориса Олійника його адвокат Володимир Баулін.

"Скажу більше, в матеріалах справи взагалі відсутні дані (навіть не докази) про якийсь зв'язок Шагіна до цих епізодів", - говориться в заяві адвоката.

Він також вважає, що зібраних слідством доказів недостатньо для обвинувачень, пред'явлених його підзахисному. Адвокат підкреслив, що Шагін "не визнав себе винним по жодному з пунктів обвинувачення, оскільки упевнений в своїй правоті, а також в тому, що суд неупереджено розбереться в цій справі і винесе виправдувальний вирок, оскільки зібрані слідством докази не відповідають дійсності".

Напередодні Київська міська прокуратура повідомила про закінчення слідства, внаслідок якого були зібрані докази здійснення членами "злочинного угрупування, пов'язаного з діяльністю ТОВ "Топ-Сервіс", 17-ти злочинів, в тому числі вбивств на замовлення. Безпосередньо керівнику ТОВ "Топ-Сервіс" Шагіну інкримінується участь в 12-ти злочинах. Зокрема, його звинувачують в замовленні цих злочинів. За даними міліції, в ході розслідування кримінальної справи був вилучений комп'ютерний файл, "який дає основи припускати, що угрупування мало відношення до вбивства Гетьмана".

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування