Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Азарова і АПУ товаришуватимуть

Четвер, 7 червня 2001, 18:25
Партія Регіонів і Аграрна партія України підписали угоду про партнерство. Партії мають намір співробітничати у прискоренні бюджетної, податкової, земельної і пенсійної реформ.

Обидві партії, "які виступають в ролі рівноправних партнерів, об'єднують свої зусилля заради побудови демократичного суспільства, де дотримується пріоритет прав людини і прагматичний підхід до розв'язання насущних соціально-економічних проблем в науково-технічній, аграрній і промисловій сферах".

Партія Регіонів і Аграрна партія співробітничатимуть і в регіонах, де вони мають намір "направити свій авторитет на консолідацію інтелектуальних, організаційних і інформаційних можливостей всіх політичних сил державницької орієнтації для досягнення перемоги демократичних сил на парламентських виборах і виборах до органів місцевого самоврядування".

З підписанням угоди про партнерство між двома партіями вплив центристських сил в країні значно посилиться і пошириться в традиційно аграрні регіони України, вважають автори документа.

Лідери Партії Регіонів і Аграрної партії Микола Азаров і Михайло Гладій заявляють про готовність обох партій до співпраці "з усіма дружніми політичними партіями і суспільними об'єднаннями, які сповідають демократичні цінності і виступають за правовий шлях побудови громадянського суспільства в Україні".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування