Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада ФНП так і не визначилась щодо референдуму. Кворум відстутній…

Понеділок, 7 травня 2001, 20:12
Рада Форуму національного порятунку не змогла ухвалити рішення з підтримки всеукраїнського референдуму про відставку президента України.

Як повідомив журналістів прес-секретар ФНП Олександр Кривенко, це питання не було винесене на засідання ради Форуму через відсутність кворуму, а також тих членів ради, які "категорично заперечують" ідею проведення референдуму, зокрема Тараса Чорновола, Тараса Стецьківа, Володимира Філенка.

На засіданні ради ФНП було розглянуте питання про можливість повторного ініціювання імпичменту Леоніда Кучми, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Не виключено, повідомив Кривенко, що 15 або 17 травня певна група депутатів буде вимагати голосування з питання про внесення до порядку денного ВР питання про початок імпичменту.

Для того щоб уникнути ситуації, коли у залі відсутні багато депутатів, можливо, буде проведено збір підписів під вимогою про початок процедури імпичменту, сказав він.

Кривенко також повідомив, що на раді Форуму обговорювалося питання про проведення масових акцій. При цьому він не виключив, що в кінці травня почнеться довгострокова акція з пікетування деяких будівель, в яких розташовані державні органи влади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування