Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДОПИТАНО КЕРІВНИКІВ НАК "НАФТОГАЗ УКРАЇНИ"

Середа, 16 травня 2001, 19:23
Вищі посадові особи Національної акціонерної компанії (НАК) "Нафтогаз України" допитані співробітниками слідчого управління податкової міліції ДПА в рамках карної справа за фактом ухиляння від сплати податків.

Про це журналістам у середу у Києві повідомив перший заступник начальника податкової міліції України генерал-майор Олександр Спірідонов. Він не виключив, що для бесіди у слідче управління може бути запрошений також екс-голова правління НАКу, народний депутат Ігор Бакай.

"Якщо людина ставила свої підписи, несла відповідальність, як керівник, природно він повинен свідчити у справі", - зазначив Спірідонов.

У кінці березня слідче управління податкової міліції ДПА порушило кримінальну справу за фактом умисного ухиляння від сплати податків посадовими особами НАКу.

У ході попереднього слідства встановлено, що посадові особи НАКу протягом 1998-2000 років шляхом приховання об'єктів оподаткування відхилилися від сплати податків на загальну суму 1,9 млрд. грн.

У цей час карна справа за фактом ухиляння від податків прийнята до провадження слідчим управлінням податкової міліції ДПА України. Провадяться активні процесуально-слідчі дії, оперативний супровід, вилучення документів.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування