Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рабінович купить НТВ для виробництва кіно

Вівторок, 15 травня 2001, 20:58
Вадим Рабінович назвав мету, для досягнення якої він хоче купити 30% акцій телекомпанії НТВ – передусім, для виробництва фільмів.

"Трошки набридли голлівудські бойовики, прийшов час українського і російського Голлівуда", - заявив Рабінович у вівторок у Києві. Зокрема, він повідомив про досягнення попередньої домовленості з представниками керівництва НТВ про зйомку 8-серійного ігрового фільму з участю ведучого популярного ток-шоу "Поле чудес" Леоніда Якубовичем під робочою назвою "У клоуна не стріляють". Сценарій до цього фільму пише Юрій Рогоза (автор серіалу "День народження Буржуя").

Крім цих планів Рабінович хоче зняти спільно з НТВ "українсько-російський "мильний серіал" – фільм про життєві речі, учасниками яких є не мексіканці, а наші громадяни, зі своїми зрозумілими для всіх проблемами.

Зараз переговори Рабіновича з Гусинським після "попередньої і м'якої фази вступили в технічну фазу". Московські партнери Гусинського найняли компанію PriceWaterhouseCoopers для оцінки ситуації на НТВ. Подібну перевірку здійснює медіа-група MIG, президентом якої є Рабінович. "Проблеми купити 30% акцій НТВ сьогодні немає, є домовленість, є приблизне розуміння ціни", однак, зі слів Рабіновича, проблема полягає "в тих боргових зобов'язаннях, які можуть сплисти завтра". Ревізія повинна закінчитися через місяць, але Рабінович вже зустрічався в Москві з нинішнім керівництвом телеканалу і порозумівся з ним.

Інтерфакс-Україна

P.S. Нинче українським партнером НТВ зі спільного виробництва фільмів ("Схід-Захід", "День народження Буржуя") є генпродюсер каналу 1+1 Олександр Роднянський, основний публічний опонент Рабіновича в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: