Цирк!

П'ятниця, 6 квітня 2001, 18:40
Широко анонсований мітинг у Харкові на підтримку прем'єр-міністра зібрав... 20 чоловік. Ці 20 прихильників Віктора Ющенка пікетували у середу будівлю Харківської обласної адміністрації, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Пікетники вимагають у майбутньому не використовувати "адміністративний ресурс" для тиску на суспільство, "як це було під час президентських виборів, всенародного референдуму у квітні минулого року і січневих мітингах".

На думку учасників акції, завдяки зусиллям уряду Виктора Ющенка, вперше за 10 років в Україні істотно виріс валовий національний продукт, поменшав державний борг і заборгованість із заробітних плат.

Учасники акції також оголосили про створення Харківського відділення об'єднання "Громадська позиція". Об'єднання, за їх словами, буде "беззастережно підтримувати уряд Віктора Ющенка", відставки якого "вимагають депутати-олігархи на чолі з Віктором Медведчуком, об'єднавшись з комуністами".

Члени ініціативної групи зі створення нового об'єднання повідомили, що засновницькі збори загальноукраїнського об'єднання "Громадська позиція" мають пройти у Києві найближчими днями.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування