Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кучми буде своє політбюро

Понеділок, 25 грудня 2000, 19:41
Політична криза провокує Кучму до активізації бюрократичного потенціалу. За місяць після оприлюднення плівок Мороза "гарант" створює політраду і призначає її секретарем Пустовойтенка.

Екс-прем'єр ще має визначити, що таке "політична рада при президенті" і чим вона, крім того, що даватими поради, буде займатися. Як передає Інтерфакс-Україна, Пустовойтенко в двотижневий термін має представити проект положення про новий орган і пропозиції щодо його складу. За версією прес-служби Кучми, політрада створюється як консультативно-дорадчий орган.

Вже зараз "гаранту" підказують, як керувати країною, рада нацбезпеки й оборони, вища економічна рада, рада з питань внутрішної політики та рада з іноземних інвестицій. Як виявилося, зайвими поради не бувають, особливо якщо їх буде давати інтелект нації під керівництвом визнаного авторитету в середовищі чиновників і червоних директорів, який завдяки своїм талантам довше за усіх протримався на чолі виконавчої гілки влади.

Може, ці поради також допоможуть Банковій більш переконливо виглядати в критичних ситуаціях. Ну а для того, щоб на серці "гаранта" не залишалися шрами, як це трапилося після початку Гонгадзегейта, минулого тижня в структурі адміністрації Кучми було створене Управління з роботи правоохоронних органів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування