Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Меблевики розповідають найголовнішу правду

Субота, 16 грудня 2000, 14:30
Запис свідчень Миколи Мельниченка був зроблений у Києві, це підтверджують керівники тих підприємств, які випускали меблі й устаткування, що фігурує в кадрі. Чергову сенсацію породив парламентський рупор "гаранта" Роман Безсмертний.

 
 
При цьому, за даними Безсмертного, в українській столиці зроблені обидва записи відеосвідчень. Про те, що це саме так, представник "гаранта" переконався після телефонних (!) розмов із керівниками меблевих підприємств. (Які, напевно, дуже обурені діями зрадників батьківщини.)

Провокація, за даними Безсмертного, спрямована на те, щоб завдати удару по парламентській більшості і міжнародному іміджу держави. "Біля 70 чоловік більшості піддалися на це і стали підтримувати пропозиції опозиції", - передає слова представника Кучми у Верховної Раді Інтерфакс-Україна.

Особливу цікавість у Безсмертного викликає інше. "Де той мішок, що фінансує це?", - оголосив він позицію Банкової на семінарі для регіональних ЗМІ.

За традицією свідчення Мельниченка були названі "фальшивкою". Безсмертний висловив переконанысть, що ані Кучма, ані Литвин не могли говорити про ті речі, про які йде млва в свыдоцтвах співробітника Держохорони.

Правда, Безсмертний повідомив нові цікаві подробиці, на підставі яких він зробив висновок, що записи - фальшивка. По-перше, "судячи з психологічної експертизи плівки", записані розмови могли відбуватися тільки телефоном. По-друге, "в журналі реєстрації людей, що заходять у кабінет президента, не збігаються дата записаних розмов із датами, коли Мельниченко знаходився в кабінеті Кучми".

Але у світлі того, що відбувається, незрозуміло інше - чому в останні дні тільки один-єдиний Безсмертний став офіційною особою, що виступає з боку "гаранта"?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування