І в комуністів бувають погані радники

Середа, 13 вересня 2000, 15:25
Радник голови Верховної Ради Криму перебуває у розшуку правоохоронними органами, – про це сьогодні на прес-конференції у Симферополі повідомила міністр фінансів Криму Людмила Денисова. В Криму вибухнув черговий політичний скандал, що може кинути політичну тінь на ім’я лідера кримських комуністів з хорошими перспективами.

Колишнього міністра фінансів Криму Михайла Віткова, який до останнього часу працював радником спікера кримського парламенту Леоніда Грача, правоохоронні органи України розшукують за підозрою у причетності до брудних оборудок довкола кримської республіканської позики, якою займався банк “Слов’янський”. За словами нинішнього міністра фінансів Криму Людмили Денисової, за цією ж справою у Києві заарештовано колишнього заступника пана Віткова Григорія Лазебного. За даними кримського уряду, в результаті цієї оборудки з республіканського бюджету було вилучено щонайменше 270 мільйонів гривень.

Як заявила сьогодні пані Денисова, її міністерство неодноразово у письмовій формі зверталося до керівництва кримського парламенту з пропозиціями скасувати рішення Верховної Ради АРК попереднього скликання про емітування облігацій внутрішньої позики Криму, яке було невигідне автономній республіці.

Як повідомила прес-секретар Леоніда Грача Галина Мамико, зараз Михайло Вітков уже не працює радником спікера. Правда, коли його було звільнено – до чи вже після того як радник подався у підпілля – пані Мамико не сказала. Що ж, і на комуністів буває проруха.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування