2 серпня 2005

Архів

Публікації

Дитяча хвороба лівизни української журналістики

Бачите, їм не сподобалося слово "кілер" і "морда". Бачите, у них хочуть відібрати свободу слова. Заспокойтесь, панове, ніхто у вас її відбирати не збирається – про це навіть і говорити не варто. Проте варто нагадати, завдяки кому ви цю свободу отримали.

Непрямі аналогії

Те, що відбувалося двісті років тому у Франції можна накласти на сучасну Україну. Якщо побудувати аналогії, можна сказати, що шлях, на якому знаходиться Україна, ще тільки-но почався. Нас чекають: ідеологічні і економічні розчарування → зневіра → апатія → обурення → черговий Майдан → нова надія, радість і → черговий рівень самоповаги.

Приватизація революції сином Ющенка?

Були й "фінансові генії". Справді, геніально просто – приватизувати "політичні бренди помаранчевої революції", і можна розслабитися. На усе вистачить – і на ресторани, і на казино, і на шикарні апартаменти, і на багато речей, яких Петрові не заробити, хоч би він підрубував штани тисячу років. "А уяви собі, якби у Леніна були діти, і приватизували червоний прапор, серп і молот?"
Новини
21:51
Лікарі назвали стан Колесникова кризовим
Голова Донецької облради Борис Колесников перебуває в кризовому стані в реаниматологічному відділенні Донецького обласного клінічного територіального медичного
21:08
Ложкін має повернути документи радіо "Мелодія"
Представник АТ ОНІКС, яке є мовником радіо "Мелодія", Артем Глоба заявляє, що має ухвалу суду, яка зобов'язує "Український медіа-холдинг" повернути всю документацію,
20:27
На екс-мера Сум чекає стаття Колесникова?
Прокуратура сумської області порушила кримінальну справу за фактом здирництва проти колишнього Сумського міського голови Володимира Омельченка.
19:22
ПРЕЗИДЕНТ ДОРУЧИВ СТРЕТОВИЧУ НАВЕСТИ ПОРЯДОК У ГОСПОДАРСТВІ ПІСКУНА
Про це сам Стретович повідомив "Українській правді"
19:01
Тимошенко створила союз підприємців, Кінах назвав його передвиборчим кроком
Президент Українського союзу промисловців та підприємців, перший віце-прем'єр-міністр Анатолій Кінах вважає, що створення партією "Батьківщина" Всеукраїнської громадської
19:00
Польський експерт скаржиться на дурнів Ющенка, які візьмуть до себе Медведчука
Польський експерт, глава правління Східно-Європейського демократичного центру Павло Казанецький висловив занепокоєння відсутністю позитивних змін в системі державного управління в Україні після зміни влади.
18:26
Григоришин оплачує перельоти запорізького губернатора?
Запорізькі соціалісти вимагають від органів прокуратури перевірити інформацію щодо незаконної оплати комерційною компанією чартерних перельотів губернатора Запорізької
18:10
Колесникова в Донецьку зустріла "Швидка". Він в реанімації
Звільнений у вівторок з-під варти голова Донецької обласної ради Борис Колесников прибув у Донецьк.
17:00
Скриньки для голосування обійшлися Україні в зайві 3 млн гривень
У Донецькій області порушено кримінальну справу щодо посадових осіб одного з колективних малих науково-виробничих підприємств.
15:40
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗВІЛЬНИВ КОЛЕСНИКОВА З-ПІД ВАРТИ
Суддя апеляційного суду Києва Ірина Сілкова винесла рішення про звільнення з-під варти голови Донецької облради Бориса Колесникова й зміни запобіжного заходу на підписку про
15:22
Ціни на м'ясо знову виростуть
Державна інспекція контролю за цінами прогнозує подальший ріст цін на м'ясо і відносну цінову стабільність на інші продукти.
15:15
Кінах почав створювати свій блок?
Голова партії промисловців і підприємців України Анатолій Кінах і лідер Демократичної партії України Ганна Антоньева підписали угоду про співробітництво партій.
14:52
З 1 вересня на реєстрацію малого бізнесу знадобиться один день
З 1 вересня 2005 року строк реєстрації малого бізнесу й післяреєстраційних процедур буде скорочений до 1 дня.
14:51
В Донецьку знайшли докази фальсифікації виборів
В офісі донецького підприємства виявлено документи, які могли бути задіяні у фальсифікації виборів.
14:33
СИН ЮЩЕНКА ПОЧАВ "ЗАХИЩАТИ" СИМВОЛІКУ РЕВОЛЮЦІЇ, КОЛИ НА НЕЇ УЖЕ НІХТО НЕ ПОСЯГАВ
Реєстрація символіки виборчої кампанії Віктора Ющенка на його родину проводилася винятково з метою юридичного захисту брендів, і про жодне комерційне їх використання не йдеться.
13:51
Томенко повчає Литвина і Януковича
Віце-прем’єр Микола Томенко застерігає спікера Володимира Литвина та Віктора Януковича, які, за його словами, шукають політичної підтримки в офіційному Кремлі, від повторення помилок минулих виборів.
13:46
Міністр Тимошенко і Янукович посперечались на тему грошей
Міністр праці та соціальної політики В’ячеслав Кириленко повідомив, що номінальна заробітна плата у червні 2005 року порівняно з червнем 2004 року зросла на 36,9 відсотка і становила 823,10 грн.
13:34
Різак сидітиме і далі, хоч на нього приїхало подивитись півкерівництва СДПУ(о)
Закарпатський апеляційний суд вирішив залишити секретаря Закарпатської обласної організації СДПУ(о), екс-губернатора цієї області Івана Різака під вартою до 12 вересня.
13:10
Мер Запоріжжя не боїться суду, бо в Порошенка було 10 справ
Мер Запоріжжя Євген Карташов, підозрюваний у зловживанні службовим становищем, заявив, що готовий стати перед судом, і скористається послугами адвоката, як тільки йому буде висунуто обвинувачення.
13:07
ПОРА отримала свідоцтво і посіла 127 місце
Громадянська партія "Пора" в понеділок отримала свідоцтво про реєстрацію політичної партії від 23 березня 2005 року та посіла 127 місце у переліку партій.
12:49
Хорошковський може прийти на "Інтер" восени і принесе інвестиції
Голова правління телеканалу "Інтер" Влад Ряшин заявляє, що 17 вересня відбудуться збори акціонерів "Інтера", на яких буде прийнято остаточне рішення про те, хто стане головою наглядової ради.
12:03
Зустріч Литвина з Путіним ледь не зірвалася, але він міг побігати в ресторані
Зустріч спікера Верховної Ради Володимира Литвина і президента Росії Володимира Путіна в Москві могла не відбутися.
11:43
Червоненка зупинили прикордонники
Президент Віктор Ющенко минулі вихідні провів у родинному колі та побував із своїми дітьми у дельфінарії.
11:30
Використати слово "Так!" і підкову без сина Ющенка не можна
Сину президента Андрію Ющенку належать авторські права на символи помаранчевої революції - напис "Так!", підкову й інші зображення.
11:18
Україна може розраховувати на інвестиції торгових концернів
Україна увійшла в трійку країн світу з найкращими передумовами для інвестицій міжнародних торгових концернів.
11:03
Ющенка можуть викликати до суду?
Печерський районний суд Києва одержав скаргу громадянина Володимира Колесниченка на "неправомірні дії президента України".
11:03
Луценко домовиться з росіянами про видачу Бакая, Щербаня і Білоконя
Міністерство внутрішніх справ України планує провести переговори з МВС Росії і домовиться про видачу російською
10:48
В Ізраїлі пишуть, що Україна влаштувала контрабанду крилатих ракет
Впливова ізраїльська газета "Гаарец" наполягає на тому, що Ізраїль та Україна обговорювали тему можливого повернення крилатих ракет, що незаконно потрапили до Ірану.
Реклама: