Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін заявив, що його армія вчиться новому і її сили "кратно зростають"

Понеділок, 1 січня 2024, 15:07
Путін заявив, що його армія вчиться новому і її сили кратно зростають
ВОЛОДИМИР ПУТІН, ФОТО: GETTY IMAGES

Президент Росії Володимир Путін заявив, що Росія вчиться використовувати сучасні види озброєння на полі бою та реагувати на них "з точки зору виробництва".

Джерело: Путін під час поїздки до військового госпіталю

Пряма мова: "Сучасне мистецтво ведення війни, ефективність залежить від того, наскільки швидко армія може зорієнтуватися щодо того, що є найбільш важливим на цей момент, відреагувати на це з точки зору виробництва і впроваджувати це якомога швидше під час бойових дій.

Реклама:

У нас це виходить краще, ніж будь-де. Це дуже величезна перевага, яка з'являється у наших Збройних сил. Думаю, що так діяти сьогодні не може ніхто.

...Здібності Збройних сил РФ постійно кратно зростають.

...Практично стратегічна ініціатива сьогодні перебуває в наших руках. Акуратно навчилися діяти, не виконувати бойові завдання за будь-яку ціну. У всякому разі так мені доповідають. Я на цьому наполягаю: будь-які операції проводити після серйозного вогневого ураження.

ВІДЕО ДНЯ

...Наші ЗС стають настільки дієздатними і настільки готовими застосовувати сучасні засоби озброєння, наскільки до цього не готова жодна армія у світі".

Деталі: При цьому він оцінив ситуацію на фронті як "задовільну" для РФ. Посміхаючись, він уточнив, що назвав її так, бо не буде "давати високих оцінок".

Президент країни-агресора заявив, що нарощуватиме удари по Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: