Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КПІшники просять Януковича зупинити перевірки і погрожують пікетами

Субота, 5 березня 2011, 15:43

Студенти Київського політехнічного університету просять керівників держави припинити перевірки ВУЗу Контрольно-ревізійним управлінням.

Про це йдеться у листі Студради до президента, прем’єра та голови Верховної Ради, повідомляє "Свідомо".

"Протягом двох місяців у КПІ працювала комісія Головного контрольно-ревізійного управління України, яка перевіряла роботу всіх підрозділів. Робота КРУ доходить кінця і вже є попередні приписи" - йдеться в повідомленні.

Студенти заявляють, що адміністрацію КПІ закликають підвищити оплату за проживання у гуртожитках 280 гривень замість 70-160 гривень, скасувати державні дотації на утримання баз відпочинку "Маяк", "Політехнік", "Глобус", "Сосновий", куди могли потрапити студенти на відпочинок, а також на утримання Центру студентського харчування.

Вони переконані, це призведе до суттєвого підвищення вартості проживання в гуртожитках, цін на путівки на бази відпочинку університету, а також вартості харчування в буфетах та їдальнях університету.

"У разі продовження тиску з боку КРУ на колектив нашого університету будемо змушені вдатися до крайніх заходів — масових пікетувань, акцій протестів та звернутися до всіх засобів масової інформації для об’єктивного висвітлення так званої "перевірки" - йдеться в повідомленні.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: