Отримай персональний Сертифікат Клубу УП від

Байден знову заявив, що вік і здоров'я не завадять йому балотуватися на виборах

П'ятниця, 12 липня 2024, 10:50
Байден знову заявив, що вік і здоров'я не завадять йому балотуватися на виборах
ДЖО БАЙДЕН, ФОТО: GETTY IMAGES

Президент США Джо Байден знову запевнив, що не планує знімати свою кандидатуру із президентських перегонів та вважає себе найкращим суперником для Дональда Трампа.

Джерело: "Європейська правда" з посиланням на Politico

Деталі: На пресконференції у четвер Байден заявив, що все ще вважає себе найкращим кандидатом для того, щоб перемогти Трампа. 

Реклама:

"Якщо я почну гальмувати і не зможу виконувати роботу – тоді це сигнал, що я не повинен її робити. Але зараз ознак цього немає, жодної", – сказав Байден. 

"Зараз я збираюся просто продовжувати", – додав президент.

Водночас події за участю преси у четвер підсилили враження, що питання до спроможності Байдена виграти вибори та надалі обіймати президентську посаду можуть тільки наростати. 

РЕКЛАМА:

Зокрема, Байден кілька разів обмовився, помилково назвавши "Трампом" віцепрезидентку Камалу Гарріс, та помилково назвав "Путіним" президента України Володимира Зеленського, коли запрошував його до слова, і потім повторив цю обмовку. Також помітили, що президенту доводилось часто прокашлюватись. 

Втім, прем’єр Британії Кір Стармер після зустрічі з Байденом запевнив, що той "у хорошій формі".

Нагадаємо: Сумніви про доцільність балотування Байдена на другий термін почали наростати після його теледебатів із Дональдом Трампом на CNN, на яких він виглядав вкрай втомленим.  

Читайте також: Непозбувний Джо: як у США розгорілася дискусія про заміну Байдена на виборах та що цьому заважає.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: