Генштаб: За минулу добу на фронті 106 зіткнень, з них 31 – на Авдіївському напрямку

Четвер, 2 травня 2024, 19:55
Генштаб: За минулу добу на фронті 106 зіткнень, з них 31 – на Авдіївському напрямку
Ілюстративне фото - Генштаб ЗСУ

За минулу добу на фронті зафіксували 106 бойових зіткнень, ворог завдав 2 ракетних та 58 авіаційних ударів, здійснив 89 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Джерело: вечірнє зведення Генштабу ЗСУ 2 травня

Деталі: На Куп’янському напрямку наші воїни відбили 9 атак в районах населених пунктів Сеньківка, Новоєгорівка, Кислівка, Берестове Харківської області; Стельмахівка Луганської області.

Реклама:

На Лиманському напрямку Сили оборони відбили 12 атак в районах Греківки, Невського та Серебрянського лісництва Луганської області; населених пунктів Терни, Ямполівка, Торське Донецької області.

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 19 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Роздолівка, Виїмка, Спірне, Новий, Кліщіївка та Іванівське Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався покращити тактичне положення.

На Авдіївському напрямку захисники відбили 31 атаку в районах населених пунктів Архангельське, Сокіл, Семенівка, Уманське, Калинове, Яснобродівка, Нетайлове та Первомайське Донецької області, де ворог намагався витіснити наші підрозділи із займаних рубежів.

РЕКЛАМА:

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Костянтинівка та Урожайне Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 13 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог здійснив 1 атаку на позиції наших захисників в районі Роботиного Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру витіснити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби здійснив 3 безуспішні атаки на позиції наших військ в районі населеного пункту Кринки Херсонської області.

Дослівно: "Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 9 районах зосередження особового складу та 1 зенітно-ракетному комплексу противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 складах боєприпасів, 1 артилерійській системі та 1 зенітно-ракетному комплексу противника".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: