Отримай персональний Сертифікат Клубу УП від

На фронті за добу 62 зіткнення, найбільше на Новопавлівському напрямку – Генштаб

Вівторок, 2 квітня 2024, 20:02
На фронті за добу 62 зіткнення, найбільше на Новопавлівському напрямку – Генштаб
Ілюстративне фото - 53 омбр князя володимира мономаха

На фронті за минулу добу зафіксували 62 бойових зіткнення, загалом, ворог завдав 2 ракетних та 43 авіаційних ударів, здійснив 39 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Джерело: вечірнє зведення Генштабу 2 квітня

Дослівно: "Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 1 зенітно-ракетному комплексу та 13 районах зосередження особового складу противника.

Реклама:

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 6 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, 8 артилерійських системах, 1 протитанковому засобу та 1 реактивній системі залпового вогню".

Деталі: На Куп’янському напрямку наші захисники відбили 1 атаку в районі населеного пункту Синьківка Харківської області, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ.

На Лиманському напрямку наші воїни відбили 8 атак противника в районі населеного пункту Терни Донецької області, де ворог намагався прорвати оборону наших військ.

РЕКЛАМА:

На Бахмутському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Авдіївському напрямку наші захисники відбили 10 атак в районах населених пунктів Бердичі, Уманське, Первомайське та Невельське Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався вибити наші підрозділи із займаних рубежів.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Новомихайлівка та Урожайне Донецької області, де ворог 18 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог здійснив 2 атаки на позиції наших захисників в районах Роботиного та північно-західніше Вербового Запорізької області.

На Херсонському напрямку протягом доби ворог здійснив 1 атаку на позиції наших військ в районі населеного пункту Кринки Херсонської області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: