Сирський відвідав позиції, де є ризик прориву росіян

Середа, 13 березня 2024, 13:57
Сирський відвідав позиції, де є ризик прориву росіян
Фото: Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський відвідав напрямок активних бойових дій ворога, де "є загроза просування ворожих підрозділів у глибину наших бойових порядків" та розповів про оперативну обстановку на Східному фронті.

Джерело: головнокомандувач Збройних сил Олександр Сирський у Telegram

Пряма мова: "Попрацював у двох  бригадах, де поступово ускладнюється обстановка і є загроза просування ворожих підрозділів у глибину наших бойових порядків. 

Реклама:
 
Фото: Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський

Деталі: Сирський повідомив, що після детального аналізу були прийняті всі необхідні рішення щодо посилення резервами, боєприпасами, а також засобами РЕБ. Головнокомандувач ЗСУ підкреслив, що надалі це забезпечить стійкість оборони ЗСУ на цій ділянці фронту.

Пряма мова: "В цілому, оперативна обстановка на Східному фронті залишається складною. Противник продовжує вести наступальні дії, зосереджуючи основні зусилля в районах Терни, Іванівське, Бердичі, Тоненьке, Вербове і Роботине".

 
Фото: Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський



Деталі: Повідомляється, що на інших ділянках фронту активність ворога помітно стала нижчою. Головнокомандувач припускає, що це пов’язано зі зростанням втрат ворога. 

РЕКЛАМА:

За два тижні жорстких боїв противник зазнав надзвичайно високих втрат. Однак, всі населені пункти, які він намагався захопити, залишилися під контролем ЗСУ, додав Сирський.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: