Отримай персональний Сертифікат Клубу УП від

Зеленський: Ситуація на фронті набагато краща, ніж була протягом останніх трьох місяців

Понеділок, 11 березня 2024, 21:23
Зеленський: Ситуація на фронті набагато краща, ніж була протягом останніх трьох місяців
Фото: Getty Images

Президент України Володимир Зеленський, говорячи про нинішню ситуацію на фронті, заявив, що ситуація набагато краща, ніж була протягом зими.  

Джерело: Зеленський в інтерв’ю французькому новинному медіа BFMTV  

Деталі: Видання наводить цитати Зеленського про стан справ на фронті. 19 лютого у своєму зверненні він заявив, що українська армія перебуває у "надзвичайно важкій ситуації на кількох частинах фронту".

Реклама:

Тепер же Зеленський оцінює ситуацію більш позитивно. "Ситуація набагато краща, ніж була протягом останніх трьох місяців", - цитує президента видання.

Пряма мова Зеленського: "Ми мали труднощі через брак артилерійських боєприпасів, повітряну блокаду, російську далекобійну зброю і високу щільність російських безпілотників".

Деталі: Також Зеленський сказав, що "наступ Росії зупинено", а її армія "втрачає велику кількість своїх життєво важливих сил". Проте за його словами, ситуація може змінитися через "місяць або тиждень", якщо українська армія не отримає достатньої підтримки.

РЕКЛАМА:

Коментуючи захоплення Авдіївки, Зеленський заявив, що російська армія не захопила місто, а просто повністю його зруйнувала.

Передісторія:

  • Під час пресконференції в кінці лютого 2024 року Зеленський заявив, що березень-квітень будуть складними для України, а також повідомив, що Росія готує наступ на кінець травня або на початок літа.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: