Отримай персональний Сертифікат Клубу УП від

У Токіо пасажирський літак зіткнувся з іншим судном і спалахнув: є загиблі

Вівторок, 2 січня 2024, 13:23
У Токіо пасажирський літак зіткнувся з іншим судном і спалахнув: є загиблі
Скрін з відео NHK

У Японії пасажирський літак авіакомпанії Japan Airlines зіткнувся з повітряним судном берегової охорони та спалахнув під час посадки в аеропорту Ханеда у Токіо, загинули члени екіпажу літака берегової охорони.

Джерело: суспільний мовник NHK із посиланням на відео, опубліковане в мережі, авіакомпанію, Міністерство землі та транспорту Японії та берегову охорону

Деталі: За інформацією Міністерства землі та транспорту Японії, пасажирський літак, ймовірно, зіткнувся з літаком берегової охорони, що і стало причиною пожежі. Берегова охорона підтвердила факт зіткнення свого літака з пасажирським. 

Реклама:

Авіакомпанія наголошує, що усіх людей, що перебували на борту пасаржирського судна – 367 пасажирів, ще 12 членів екіпажу – евакуювали.

Поліція підтвердила загибель п'яти з шести членів екіпажу, які перебували на борту літака берегової охорони. Капітан серйозно поранений. 

РЕКЛАМА:

NHK публікує відео та фото, зняті пасажирами, які, ймовірно, перебували на борту літака Japan Airlines. На кадрах, знятих під час руху літака по злітно-посадковій смузі, видно дим та червоні іскри. ЗМІ повідомляють, що полум'я вирвалося з літака незабаром після того, як він опустився на злітно-посадкову смугу. 

Пожежна служба Токіо продовжує гасіння пожежі.

Оновлено: Оновлено інформацію про загибель членів екіпажу. Раніше в новині повідомлялося, що вони зникли безвісти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: