Український експорт: вікно відкривається?

Зеленський у понеділок починає візит до США, зустрінеться з Байденом

Неділя, 10 грудня 2023, 22:16
Зеленський у понеділок починає візит до США, зустрінеться з Байденом
Володимир Зеленський і Джо Байден, фото Getty Images

У понеділок, 11 грудня, президент Володимир Зеленський розпочне робочий візит до США, де зустрінеться з президентом Сполучених Штатів Джо Байденом.

Джерело: Офіс президента України, Білий дім

Дослівно: "11 грудня Володимир Зеленський розпочне робочий візит до Сполучених Штатів Америки. Президент України зустрінеться з президентом США Джозефом Байденом, проведе низку зустрічей і переговорів.

Реклама:

Володимир Зеленський фокусуватиметься на забезпеченні єдності США, Європи та світу навколо підтримки України в захисті від російського терору та у зміцненні міжнародного порядку, заснованого на правилах і повазі до суверенітету кожної нації.

Серед ключових тем на переговорах у Вашингтоні буде продовження оборонної співпраці України та США, зокрема спільних проєктів із виробництва зброї та систем ППО, а також координація зусиль двох держав у наступному році".

Деталі: Разом з тим, сайт Білого дому повідомляє, що Байден запросив Зеленського на зустріч у вівторок, 12 грудня, "щоб підкреслити непохитну відданість Сполучених Штатів підтримці народу України, який захищається від жорстокого вторгнення Росії".

РЕКЛАМА:

"У той час як Росія нарощує свої ракетні та безпілотні удари по Україні, лідери обговорять нагальні потреби України та життєву важливість подальшої підтримки з боку Сполучених Штатів у цей критичний момент", - йдеться в повідомленні.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: